近畿大学 理工学部 情報学科
マルチメディア理解研究室

Presentation at TRECVID 2020 by Mr. Daiki Mukai

Mr. Daiki Mukai presented an event detection system from surveillance videos at TRECVID 2020, which is a worldwide workshop on video analysis and was held online on December 8 to 11, 2020. The “Publications” page provides links to the paper showing the event detection and the poster used at the presentation.

In addition, the paper presents a large-scale video retrieval system that has been mainly developed by Mr. Ryousuke Utsunomiya and Mr. Shunsuke Utsuki.

Moreover, the development of the above-mentioned systems is based on the research collaboration with Prof. Dr. Kuniaki Uehara at Osaka Gakuin University and Prof. Dr. Takashi Matsubara at Osaka University.